Massage tip 8 – doe rustig aan na de massage, drink water

Na een massage gelijk opstaan en door gaan met je werk, is niet echt een goed idee. Blijf na een massage even liggen en ga dan eerst even op de rand van de massagetafel zitten. Je kunt namelijk een beetje duizelig zijn. Als je voelt dat je niet duizelig bent, kom dan rustig van de tafel af. Je kunt je daarna rustig aankleden en nog wat water drinken.

Water drinken helpt om de vrijgekomen afvalstoffen te verwijderen uit je lichaam via je nieren of je blaas. Wanneer je wat water drinkt na een massage heb je meer profijt van de positieve gevolgen van een massage.

Vaak denken mensen na een massage: “Dit moet ik vaker doen!” Heb je hier tijd en geld voor, maak dan gelijk een nieuwe afspraak. Van uitstel komt vaak afstel en een massage is goed voor je! Je neemt even tijd voor jezelf, het helpt bij vermoeidheid, kan helpen bij een betere nachtrust, het helpt bij stress en ga zo maar door.

De effecten van een massage zijn groot. Hoe vaker jij een massage neemt, hoe beter jij je zult voelen en hoe sneller je lichaam zal reageren op alle voordelen die een (ontspanning) massage kan bieden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s