Duo massage

*** WE ZIJN TIJDELIJK GESLOTEN***

Een duo massage is voor 2 personen. Wij komen dan met z’n tweeën bij je thuis om jullie tegelijkertijd een massage te geven. Even samen ontspannen met je vriend(in) en/of partner, maar met een vader, een moeder, een dochter, een zoon, een broer of een zus kan dit ook heel leuk zijn.

Iemand een duo massage cadeau geven is een leuke verrassing en de drempel om een massage te krijgen is lager, omdat hij/zij niet alleen hoeft. Bovendien pluk je er zelf ook de vruchten van, want jij bent natuurlijk de tweede van het duo! Zo verras je een ander, maar ook jezelf…

Doordat een duo massage door twee personen wordt gegeven die elk een eigen werkwijze heeft, verlopen de massages uiteraard niet exact gelijk. Maar omdat jij heerlijk aan het ontspannen bent, merk je daar helemaal niets van.

Mogelijk heb jij problemen in je nek/schouders/rug. Wij zullen dan extra het probleemgebied masseren. Geef gerust aan waar je pijnklachten liggen. Ook kun je kiezen voor een zachtere of juist een intensievere massage. Het uiteindelijke doel is dat jullie samen even heerlijk kunnen relaxen en na de massage het gevoel hebben losser in je vel te zitten. Het is daarom belangrijk dat je aangeeft wat je fijn vindt of juist niet fijn vindt of dat je ons het werk laat doen op ‘gevoel’.

Je kunt je het best ontspannen als je op je ademhaling let. Het beste is om vanuit de buik te ademen en je te focussen op de handen van de masseuse. Op deze manier stopt al het denken in je hoofd en kun je gedachten en gepieker even loslaten.

Na de massage zijn jullie dan allebei heerlijk ontspannen. Probeer het een keer uit en je zult zien dat het werkt!

Duo massage (per persoon een masseur)

30 minuten               € 60,00
45 minuten               € 85,00
60 minuten               € 100,00

Voor een massage met FIT sportbalsem behandeling rekenen wij € 2,50 extra.


Wil je meer informatie?

Vul onderstaand formulier in of stuur een e-mail naar info@massage-bollenstreek.nl