Hoofdmassage

Nieuw bij Massage-Bollenstreek.nl: Indiase hoofdmassage.

De Indiase hoofdmassage is een onderdeel van de Ayurvedische massage. De Ayurvedische massage heeft een reinigend effect, ontspant, voedt en balanceert fysiek en geestelijk. Het zelf genezend vermogen van het lichaam en de geest worden gestimuleerd.

Spanningen hopen zich op en uit zich vaak in hoofdpijn, pijn in de nek of schoudergebied. Het hoofd en de schouders zijn belangrijke energiecentra van ons lichaam. Stevige en zachte massagebewegingen van het hoofd, de nek en de schouders zorgen er voor dat blokkades worden opgeheven wat voor verlichting kan zorgen bij pijn door stress of migraine.

De effecten van een hoofdmassage zijn niet alleen lichamelijk. Ook mentaal werkt deze massage door. Een hoofdmassage kalmeert en ontspant, het kan ook zorgen voor een betere nachtrust.

Omdat het hoofd het centrum van het zenuwstelsel is, brengt een hoofdmassage het hele zenuwgestel tot rust. Een aanrader voor mensen die spanning voelen in de schouders en de nek, maar natuurlijk ook heerlijk voor mensen die even een momentje voor zichzelf willen.

Boek nu een heerlijke hoofdmassage! Wij komen bij jou aan huis, je hoeft er dus zelfs de deur niet voor uit.

Massage-Bollenstreek.nl – PUUR GENIETEN

 

Neem contact met ons op