Massage aan huis

MASSAGE OP LOCATIE

Je hoeft de deur niet uit voor een massage, wij komen bij jou thuis.  Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden via het contactformulier. Vul het formulier in en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Indien wij vragen hebben zullen wij je ook even mailen of bellen, zodat er geen onduidelijkheden zijn. Dit kan te maken hebben met bijvoorbeeld je voorkeur voor een dag of avond van de massage. Het is voor ons makkelijker in te plannen als wij je voorkeur kennen, omdat als wij samen komen dit ook met elkaar af moeten stemmen.

Hoe werkt het verder?
Op de dag van de afspraak komen wij bij je om de massage te geven. Wij masseren alleen de achterzijde van het lichaam (nek/schouders/rug/benen). Wil je alleen een rug/nek massage, dan kan dat natuurlijk ook.

Indien je klachten hebt vanwege vastzittende spieren, dan behandelen we dat na de massage met een heerlijke sportbalsem.

Betaling
Je kunt via pin of contant betalen. Indien gewenst kunnen we gelijk een nieuwe afspraak inplannen.

Heb je vaak het gevoel dat je ‘vast’ zit, dan raden wij je aan om je regelmatig te laten masseren. Wij adviseren je graag. Vanwege onze agenda raden wij je aan om een afspraak op langere termijn in te plannen, zodat je verzekerd bent van een afspraak op de dagen/tijden die voor jou het prettigst zijn.

Werkgebied
Wil jij een massage in Lisse, een massage in Lisserbroek, een massage in Hillegom, een massage in Sassenheim, een massage in Noordwijk, een massage in Noordwijkerhout, een massage in Voorhout, een massage in Nieuw-Vennep, een massage in Hoofddorp of een massage in Beinsdorp (een massage in omgeving Bollenstreek), neem dan contact met ons op.

Wij hopen je snel een keer te ontmoeten!